Κυπαρίσσι, Λογκανίκος, Βεργαδέικα, Φουντέικα, Άγ. Κωνσταντίνος (Ρεγκόζενα), Αγόριανη, Γεωργίτσι, Αλευρού, Καστόρειο (Καστανιά), Λουσίνα, Ντεμήρου (Κάστωρ), Καστρί, Νέα Λιβερά, Σερβέικα, Bορδόνια (Λόπεση, Παπαδιάνικα, Επάνω Χώρα, Σουλήνα, Κάμπος, Όραχος), Καραβάς, [Σελλασία, Κονιδίτσα], Παρδάλι, Πελλάνα, Περβόλια
Με αυτή την καταπληκτική θέα του Ταϋγέτου μεγαλώσαμε στον τόπο μας ...από μικρά παιδιά

..κατά παράφραση του κόμικ "Asterix & Ovelix: "Σε ένα χωριό της Λακωνίας δυο ανυπότακτοι χωριάτες είπαν να φτιάξουν το δικό τους μπλογκάδικο"
Βασικά θέματα ...με μια ματιά:
Αναρτήσεις:

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Κυπελλούχος Λακωνίας η Α.Ε. Πελλάνας-Καστορείου

Δημοσιεύθηκε στις 12-03-2019 από την ιστοσελίδα www.apela.gr
 Το 2ο Κύπελλο Λακωνίας στην ιστορία της κατέκτησε η Αθλητική Ένωση Πελλάνας-Καστορείου το Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Η Ένωση επικράτησε στον 46ο τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας του Πανγυθεατικού στα πέναλτι με σκορ 7-6 και πανηγύρισε μια μεγάλη επιτυχία! Η Ένωση προηγήθηκε στο 42΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σικαλόπουλου, ενώ ο Πλεμμένος σημείωσε το 1-1 για τον Πανγυθεατικό με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 78΄. Η παράταση έληξε με σκορ 1-1 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, έπειτα από την οποία η Ένωση αναδείχθηκε νικήτρια.
 Πανγυθεατικός (Γιώργος Ξανθάκος): Μακρής, Χρυσικάκος, Κουρτέσης, Γρηγορακάκης, Γιόνι Σουκούλι (88΄Τσακωνάκος), Μιχελάκος, Μπουρελάκος, Πλεμμένος, Γραμματικός (90΄ Φατούρος), Τσίκαρης, Κατσικάς.
 Α.Ε. Πελλάνας-Καστορείου (Αλέξης Μαντζούνης): Κραβαρίτης, Γιόυμπουε, Λαμπρόπουλος, Παναγιωτίδης, Κοντογιάννης, Γιώργος Αναστασάκος, Μουλιάτος, Πετζαρομάν, Μπαρόνε (68΄ Ζαραφέτας), Σικαλόπουλος, Κοτσοβός (91΄Ηλίας Αναστασάκος).
 Ανακοίνωση από την Α.Ε. Πελλάνας-Καστορείου: Ευχαριστίες από την Ένωση στον κόσμο - Συγχαρητήρια στο Πανγυθεατικό.
 Η διοίκηση της Α.Ε. Πελλάνας-Καστορείου ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και την στήριξή του στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου 9 Μαρτίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της Ένωσης από τους Βόρειους Δήμους και την πόλη της Σπάρτης. Η διοίκηση της Α.Ε. Πελλάνας-Καστορείου συγχαίρει τον Πανγυθεατικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Λακωνίας και για την πορεία του στο Κύπελλο Λακωνίας της περιόδου 2018-19 και την εμφάνιση του στο τελικό.
Οι καλύτερες φάσεις του τελικού Κυπέλλου Λακωνίας ανάμεσα σε Πανγυθεατικό και Πελλάνα, καθώς και η απονομή του Κυπέλλου μέσα από τον φακό του flynews.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: