Κυπαρίσσι, Λογκανίκος, Βεργαδέικα, Φουντέικα, Άγ. Κωνσταντίνος (Ρεγκόζενα), Αγόριανη, Γεωργίτσι, Αλευρού, Καστόρειο (Καστανιά), Λουσίνα, Ντεμήρου (Κάστωρ), Καστρί, Νέα Λιβερά, Σερβέικα, Bορδόνια (Λόπεση, Παπαδιάνικα, Επάνω Χώρα, Σουλήνα, Κάμπος, Όραχος), Καραβάς, [Σελλασία, Κονιδίτσα], Παρδάλι, Πελλάνα, Περβόλια
Με αυτή την καταπληκτική θέα του Ταϋγέτου μεγαλώσαμε στον τόπο μας ...από μικρά παιδιά

..κατά παράφραση του κόμικ "Asterix & Ovelix: "Σε ένα χωριό της Λακωνίας δυο ανυπότακτοι χωριάτες είπαν να φτιάξουν το δικό τους μπλογκάδικο"
Βασικά θέματα ...με μια ματιά:
Αναρτήσεις:

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Βράβευση της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Πελλάνας-Καστορείου

Δημοσιεύθηκε στις 24 Μαΐου 2018 από την ιστοσελίδα sparti.gov.gr
 Την Τετάρτη, 24 Μαΐου 2018, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης πραγματοποιήθηκε η βράβευση της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Πελλάνας-Καστορείου για την εξαιρετική τους πορεία στη φετινή αγωνιστική περίοδο.   
 Ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, ο οποίος τίμησε με πλακέτα τον  κ. Γιώργο Σκαφιδά ως πρόεδρο της ομάδας, τους συνεχάρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος  και την  ιστορική άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
 Το επίτευγμα αυτό ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας που όλοι κατέβαλλαν: οι παίκτες με τον αγώνα τους, ο προπονητής και το επιτελείο του, και η διοίκηση με τη στήριξη και συνδρομή της, συνεργάστηκαν αρμονικά και ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου είναι πλέον πραγματικότητα.
 Αποτελεί καταξίωση της σκληρής δουλειάς, του προγραμματισμού, της συμπαράστασης και του ενθουσιασμού της τοπικής κοινωνία και είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι μπορούμε ως Δήμος να στηριζόμαστε στον υγιή αθλητισμό.
 Ο Δήμος Σπάρτης είναι και θα είναι στο πλευρό της ομάδας ώστε σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά να αντεπεξέλθει στις νέες απαιτήσεις.
 Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στον νέο, πιο απαιτητικό, δρόμο που πρέπει να διασχίσει την επόμενη αθλητική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: